Om Klubdragter.dk og Sportmonda

Klubdragter.dk er en side udarbejdet af Sportmonda. Denne side har to formål. Vi ønsker at vise eksempler på nogle af de klubdragter vi tilbyder og samtidig ønsker vi at gøre opmærksom på vores erfaringer og de fordele vi tilbyder.

Om siden – Klubdragter.dk

Som nævnt herover, så har denne side to overordnede mål:

– Vise en del af vores udvalg og forskellige muligheder indenfor klubdragter.
– Give et indblik i vores erfaringer og fordelene ved at vælge os som leverandør af klubdragter.

På baggrund af ovenstående har vi valgt at beskrive tankerne bag vores klubdragter, samtidig med at vi har valgt at vise billeder for at give inspiration til valg af klubdragter.

Om os – Sportmonda

sportmonda logo
Vi er en ung og energisk virksomhed med speciale i klubdragter og andet sportstøj med individualiseret tryk.

Vi er vilde med sport og har bl.a. en målsætningen om, at gøre det nemt og tilgængeligt for alle hold at få sig et sæt flotte klubdragter. I forhold til de produkter vi fører er høj kvalitet, flot design og en god pris altid i højsædet.

sportmonda.dk kan I se mere til vores udvalg og læse lidt mere om os. Vi er derudover til stede på flere sociale medier, hvor vi meget gerne ser dig kigge forbi:

Facebook
Instagram

Kontakt os

Vi hører meget gerne fra jer, lige om I er sikre i jeres valg af holdtrøjer eller I ønsker vores hjælp til at finde det helt rigtige sæt.

Vi kan altid kontaktes op info@sportmonda.dk eller via facebook. Begge steder er det vores ambition at svare indenfor 24 timer på hverdage.

Sportmonda I/S
CVR: 35082166

Engager 2-4
2605 Brøndby
Danmark

profile