Klubaftaler med op til 50% rabat

Leder jeres klub efter klubaftaler, så er der masser af fordele at hente hos Sportmonda. Vi har nogen af de største sportsmærker på markedet, som fås til priser, hvor alle kan være med.

se priser og udvalg
(Åbner sportmonda.dk med udvalg af klubdragter)
klubaftaler med klubdragter
klubaftaler med klubdragter

Ovenstående billede er et eksempel på hvordan jeres klubdragt kunne se ud. I vil selv ud fra vores store udvalg kunne finde præcis den dragt, som I mener matcher jeres klub bedst.

Klubaftaler til nye klubber

Er jeres klub eller forening helt nystartet og mangler en samarbejdspartner, så skriv gerne til os. Vi har stort erfaring med opstart af klubaftaler for nye klubber og kan give god rådgivning til hvad for en model som vil passe bedst til jeres klub.

Ved at vælge sportmonda som jeres samarbejdspartner, vil vi sammen vælge jeres helt egen look til jeres klub. Samtidig finder vi sammen ud af hvilken en rabatordning som vil passe bedst til jeres behov. I vil selv kunne vælge ud fra vores store holdsæt katalog, hvad for en dragt som skal være jeres. Hver dog opmærksom på, at nogen kollektioner bliver skiftet ud henover nogle år. Vi har nogle af de absolut bedste priser på markedet og kan altid være behjælpelig med alternativer hvis budgettet er stramt. Vi har leveret tryk på mere end 15.000 holdsæt, hvilket er jeres garanti for at vi ved hvad vi laver 🙂

Vi sætter altid jeres klub først og vil bestræbe os på at yde den bedste service muligt.